X بستن

به وبلاگ تخصصی آموزش آرایشگری من خوش آمدی

آسیب های ورزشی در قسمت اول درد شانه - آموزش شنا
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آموزش شنا

آسیب های بوجود آمده در ورزش شنا اغلب از نوع آسیب های مزمن می باشند و مکانیسم ایجاد آنها به علت استفاده بیش از حد عضو و حرکات تکراری می باشد. شایعترین نوع آسیب در شناگران حرفه ای، درد شانه به علت حرکات چرخشی مکرر است که در سه شنای کرال سینه، کرال پشت و پروانه وجود داشته و در هنگام شروع و مرحله کشش دست نمود بیشتری دارد که استفاده از کفی ها و تخته شنا در تمرینات باعث افزایش این درد می شود. علت درد شانه در شناگران چیست؟ این آسیب ... ادامه مطلب ...


آسیب های بوجود آمده در ورزش شنا اغلب از نوع آسیب های مزمن می باشند و مکانیسم ایجاد آنها به علت استفاده بیش از حد عضو و حرکات تکراری می باشد.

شایعترین نوع آسیب در شناگران حرفه ای، درد شانه به علت حرکات چرخشی مکرر است که در سه شنای کرال سینه، کرال پشت و پروانه وجود داشته و در هنگام شروع و مرحله کشش دست نمود بیشتری دارد که استفاده از کفی ها و تخته شنا در تمرینات باعث افزایش این درد می شود.

علت درد شانه در شناگران چیست؟

این آسیب در اثر استفاده بیش از حد و برخوردهای مکرر تاندون های عضلات چرخاننده شانه (Rotator Cuff) و سر دراز عضله دو سربازویی با زایده آکرومیون (Acromion) و رباط کوراکوآکرومیال (coracoacromial) می باشد. شانه یک شناگر به طور متوسط در هر جلسه تمرینی هزاران بار دریک حرکت دورانی به انجام حرکات ابداکسیون (abduction)، فلکسیون (Flexion) رو به جلو و چرخش داخلی می پردازد (فرود دست در آب و شروع عمل کشش) . با انجام عمل فوق سر استخوان بازو در مقابل رباط کوراکوآکرومیال و زایده آکرومیون قرار میگیرد و موجب تحت فشار قرار گرفتن تاندون های عضلات فوق خاری (Supraspinatus) و سر دراز عضله دو سر بازویی می شود که این فرآیند منجر به التهاب، تورم و درد در ناحیه میگردد.



جهت پیشگیری از درد شانه در شناگران چه اقداماتی انجام می شود؟

گرم کردن و حرکات کششی قبل از تمرین تمرینات قدرتی درجهت متعادل کردن قدرت عضلانی، عضلات جلویی سینه و پشتی، اجتناب از تمرین بیش از حد و تصحیح تکنیک شناگر از جمله اقدامات لازم جهت پیشگیری از درد شانه میباشد.

برای درمان درد شانه شناگرچه اقداماتی لازم است ؟

درمان بستگی به شدت آسیب دیدگی دارد و بسته به آن باید از عوامل ذیل بهره جست:

استفاده از یخ بعد از تمرین برای کاهش التهاب و تجویز داروهای ضد درد و ضد التهاب مثل آسپرین و بروفن و در موارد تشدیدتر معرفی به فیزیوتراپیست. همچنین باید به شناگر توصیه کرد که در هنگام شنا کرال سینه و پشت، بدن خود را بیشتر بچرخاند تا در نتیجه فشار کمتری بر روی تاندون های درگیر وارد شود.




نوشته شده توسط javadgoler 95/1/12:: 5:12 عصر     |     () نظر